Kantoor

Hagen Administratie & Advies is een klantgericht en laagdrempelig administratiekantoor. Vanuit een apart kantoor aan huis staan wij klaar voor ondernemers en particulieren. Eigenaar en aanspreekpunt is Henk Hagen.
Na zijn VWO opleiding volgde hij met succes de opleiding SPD Bedrijfsadministratie. Hij werkte 15 jaar bij een toonaangevend accountantskantoor, het meest recent als relatiebeheerder binnen de praktijk voor het Midden- en Kleinbedrijf. Daarna werkte hij zes jaar als financieel manager bij een groot bedrijf in de transportsector. Door zijn uitgebreide ervaring in de accountancy èn in het bedrijfsleven is deskundigheid en kwaliteit gegarandeerd.

NOAB is een bewuste keuze
Hagen Administratie & Advies is als gekwalificeerd lid aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Bij deze kantorenorganisatie zijn zo'n 1000 kantoren aangesloten die allen zelfstandig een administratiekantoor uitoefenen. Een bewuste keuze en een verlengstuk voor ons kantoor.
Een bij de NOAB aangesloten administratiekantoor beschikt over een netwerk aan specialisten en staat onder een periodieke kwaliteitscontrole van een onafhankelijke kwalificerings- en toelatingscommissie. De NOAB-kantoren moeten blijvend aan een aantal strenge eisen voldoen, zodat u als klant verzekerd bent van kwaliteit. De NOAB biedt leden allerlei ondersteunende diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, advocatuur en pensioenen. Door vaktechnische bijeenkomsten en workshops blijven de NOAB-leden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast krijgen de aangesloten kantoren geregeld nieuwsbrieven en brochures met relevante ontwikkelingen.

Tot de verplichtingen van NOAB-kantoren behoren onder meer een verplichte bijscholing, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de NOAB-leverings- en betalingsvoorwaarden. De NOAB kent een onafhankelijke geschillencollege. Bij een geschil tussen een NOAB-kantoor en een klant kan hierop een beroep worden gedaan.
Met het lidmaatschap van NOAB combineren wij de voordelen van een kantoor aan huis (vaste persoonlijke relatie, flexibiliteit, geen overheadkosten waardoor kwaliteit wordt geboden tegen scherpe tarieven) met de specialismen die een groot accountantskantoor kan aanbieden.

Meer weten?
www.noab.nl

Wij helpen u graag

Hagen Administratie & Advies is een in Nunspeet gevestigd administratiekantoor. Wij zijn een full service kantoor en richten ons met name op ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. 

Contact