Diensten

Zoals gezegd, met onze ervaring in de accountancy en in het bedrijfsleven hebben wij de kennis in huis om u op bedrijfseconomisch en financieel terrein uitstekend van dienst te kunnen zijn. Onze service en kwaliteit is minimaal van een gelijkwaardig niveau dan dat van de grotere accountantskantoren. Wij bieden u tarieven, die 40% tot zelfs 50% lager liggen dan de gehanteerde tarieven bij deze accountantskantoren. Waarom meer betalen dan noodzakelijk is voor uw onderneming?

Heldere afspraken
In een vrijblijvend gesprek inventariseren we wat uw wensen zijn, waarna we vervolgens onze dienstverlening met elkaar afstemmen op een manier die het beste bij u past. Met andere woorden, we bespreken wat u zelf kunt en blijft doen en wij doen de rest. Bij ons betaalt de klant voor hetgeen we doen en niet voor hoe lang we er over doen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens bij onze tarieven en neem contact met ons op. Wij zijn er van overtuigd dat wij iets voor u kunnen betekenen.
Wij zijn een full service kantoor, waardoor wij in uw ondernemerschap kunnen begeleiden op de volgende gebieden:

Wij helpen u graag

Hagen Administratie & Advies is een in Nunspeet gevestigd administratiekantoor. Wij zijn een full service kantoor en richten ons met name op ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. 

Contact